dimarts, 13 de febrer del 2018

Tornen les presentacions de jocs!

Aquest divendres dia 16 de febrer, al local de l'associació Baronia d'Entença de Móra d'Ebre, tindrem la presentació de dues novetats de Devir Iberia:
 
-       Per una banda Majesty un joc creat per Marc André, un apassionat jugador que un dia va decidir fer el salt al disseny de jocs de taula. En aquest joc hauràs de posar-te en el paper d'un sobirà que intentarà crear el principat mes ric per a ser coronat rei. Tots els personatges, tant si es tracta d'una molinera o una dama d'alt llinatge, tots tenen un important paper per al futur del regne. Aconsegueix els personatges més valuosos per a cada moment per acumular les màximes riqueses, però compte !!! Els regnes veïns estaran

atents als teus progressos, hauràs de disposar de suficients guàrdies per evitar els seus atacs. Un joc ideal per jugar amb amics i la família, entre 2 i 4 jugadors. Durada de la partida 20-30 min.

-       Després de l'èxit del joc Fanhunter Urban Warfare, Devir ens porta un
altre joc inspirat en l'univers creat per Cels Piñol: Fanhunter Assault un joc de 2 a 6 jugadors, que recrea un món reprimit sota la bota d'Alejo I, un menyspreable i funest tirà autoproclamat Papa que ha imposat una fèrria dictadura inspirada en els preceptes de Philip K.Dick, el seu escriptor favorit. Un grup de fans, utilitzant els seus dots frikis estan decidits a salvar de la censura dels objectes més valuosos: còmics, jocs, llibres, daus, miniatures .... Comença l’aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada