dimarts, 28 de novembre del 2017

Un any mes i ja en van set, la petita població d’Algerri (La Noguera) serà el punt de trobada de centenars de ninots de Playmobil, vinguts de totes les contrades de Catalunya, per unir-se a favor d’una causa solidaria com és La Marató de TV3.
En la suma de les passades edicions, s’ha aconseguit recaptar al voltant de 10 mil euros i sol tenir una xifra de visitants al voltant de 2.000, lo que dona mostres de la seva consolidació com un esdeveniment de referència a la zona i un dels punts de trobada mes destacats en el calendari de exposicions de Playmobil a Catalunya.
Aquest any, ClickAlgerri ve carregada de mols premis que se sortejaran entre els visitants a l’exposició.
Aquest any, els visitants podran gaudir fins a nou diorames de gran dimensió que recrearan paisatges i escenes molt diverses que van des de l’arca de Noe, ciutats medievals amb castells, estacions de tren de l’època victoriana, la vida quotidiana d’una ciutat actual, com el món de l’espai.
Com altres anys podreu participar en el concurs de click fotogràfic i els mes petits a la tercera edició del concurs infantil i juvenil.
Com ja us hem comentat tots els beneficis recaptats de concurso i sortejos de material cedit pels diferents col·laboradors, entre els que hi tenim el plaer de formar part, serà donat integrament a la Marató de TV3 que aquest any arriba a la 26a edició, dedicada enguany a les malalties infeccioses.
Podeu col·laborar i participar en els sortejos visitant ClickAlgerri els propers 9 i 10 de desembre al Local Social d’Algerri, en horaris de 10:00 a 14:00 o de 16:00  a 19:30. La entrada és gratuïta.
ClickAlgerri és una fira organitzada per Somosclicks i l’Ajuntament d’Algerri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada